Berbertrekket 29/10-5/11 2019 | mindventure.dk

Super menneskeindsigt!

Ser det enkelte menneske, jeg følte mig velkommen, set og hørt. Samtidig fleksibel efter den enkeltes behov.
Superfed natur, tilpas øde og ikke for hårdt trek. God planlægning og fedt… Read more “Super menneskeindsigt!”

Heini
8. oktober 2019

Fedt Mindventure med nogle rigtig gode gutter

Jeg har aldrig mødt en som Rolf, som kan forstå mennesker så godt, og samtidig holde styr over alle informationer og detaljer omkring de enkelte deltagere og deres baggrunde.
Det… Read more “Fedt Mindventure med nogle rigtig gode gutter”

Jess
5. oktober 2019

Konceptet findes ikke bedre i Danmark!

Rolf giver tid, plads og skaber indre ro. Det er utroligt hvordan han kan bevæge sig mellem deltagere med alle slags baggrunde.
Mit Mindventure er det bedste jeg har gjort… Read more “Konceptet findes ikke bedre i Danmark!”

Flemming
2. oktober 2019

Jeg fik det ud af turen, som jeg håbede på

Jeg fik det ud af turen, som jeg håbede på. Samtidig fik jeg også twistet mange ting, så det jeg ikke var så afklaret med, det var jeg måske mere afklaret… Read more “Jeg fik det ud af turen, som jeg håbede på”

Karsten
12. september 2019

Fællesskab, venskab og et nyt fremtidigt netværk

Jeg har en oplevelse af, at være i stand til at anskue mig selv og mine udfordringer/muligheder fra flere og, for mig, nye vinkler.
Mit perspektiv er blevet løftet, og… Read more “Fællesskab, venskab og et nyt fremtidigt netværk”

Thomas
19. november 2018

Alt hvad jeg havde turde håbe på

Med forventningsafstemning som vi skrev inden rejsen nyligt gennemlæst, er det med smil på læben, dyb taknemmelighed, og i opløftet sindstilstand, at jeg kan se tilbage på dette fantastiske marokkanske eventyr… Read more “Alt hvad jeg havde turde håbe på”

Nikolai
18. november 2018

Stort tak for en fed tur Rolf – det var guld værd!

Jeg føler at jeg har flyttet mig gevaldigt over de seneste 7 dage. Gode snakke og godt selskab i flotte omgivelser gjorde at vi var fokuserede og arbejdede på at flytte… Read more “Stort tak for en fed tur Rolf – det var guld værd!”

Jonas
16. november 2018

Kære Rolf, hvor skal jeg starte?

Jeg har fået et langt større udbytte end jeg havde forventet. Du er en kilde til inspiration i din måde at skrue op og ned for kontrol/struktur, og bruge det som… Read more “Kære Rolf, hvor skal jeg starte?”

Thomas
16. november 2018

Atlas Bjergene – på besøg hos Berberne

For mange år siden, langt ude i bjergene i Kina, boede jeg hos de lokale. En dag krydsede en professor fra Harvard min vej. Han havde over en årrække studeret den lokale kvindedominerede Naxi kultur. Vi trekkede sammen de næste par dage, og på et tidspunkt faldt samtalen på hans studier af Berberne i Atlasbjergerne. Han fortalte om en utrolig gæstfrihed og en exceptionel oplevelse. Nogle år efter da jeg startede Mindventure, tænkte jer derfor, at Berberne skulle besøges. Det har jeg gjort. Lad mig fortælle dig lidt om den tur jeg har planlagt:

Denne del af Atlas bjergkæden er en fuldstændig utrolig og autentisk oplevelse. Sammen med en lokal guide, som er opvokset i en lille landsby i bjergkæden, vandrer vi på behagelig vis rundt fra landsby til landsby. Trekket er meget ukommercielt, og stilheden i samspil med naturen er en nydelse. Samtidig er det ikke et hårdt trek, og vi kan nemt sparre mens vi går.
For at området beholder sit naturlige og autentiske præg og ikke bliver overrendt, vil du nok lægge mærke til, at jeg ikke nævner stednavne i rejseplanen.

Vi har nogle dage, hvor vi kommer til at bo i bedste, primitive Berberstil hos de lokale, hvor maden typisk laves over et bål med en lerstruktur omkring sig. Resten af dagene er vi på en lille hyggelig Auberge (kro) oppe i bjergene og på en Riad i Marrakech.

Forvent også, at der på et tidspunkt nok kommer en "Mindventure Udfordring", hvor hele gruppen samarbejder om at løse en spændende opgave i fællesskab.

Jeg glæder mig til et eventyr i naturen, sindet og kulturen, alt imens vi arbejder på livsværdier og livsmål.

Sikkerhed

Vi danskere, nordmænd og marokkanerne er som folkefærd blevet hårdt ramt af den tragiske hændelse i Marokko. Lokalbefolkningen i Atlas Bjergene er dybt rystet, da situationen på ingen måder beskriver normalbilledet.

I forhold til sikkerheden på et Mindventure er du sikkert og trygt af sted med 1 tidligere jægersoldat (Rolf), som kender mange af de lokale i området og bruger den lokale og veluddannede lokalguide Jamal til at planlægge ruten med hver gang.

Vi sover indendørs bag lås og slå. Lokalbefolkningen er meget søde og imødekommende, så vi føler os altid fuldstændig velkomne, sikre og frie. Min og vores lokale guides vurdering er, at den tragiske hændelse er et særtilfælde for Marokko, som kunne ske i ethvert Europæisk land. Jeg vedhæfter denne statiske opgørelse over terror i hele verden, for at understøtte min vurdering.

https://ourworldindata.org/grapher/terrorist-incidents

Skulle du have nogle bekymringer omkring sikkerhed, så kontakt mig endelig.

Rejseplan

Dag 1: Med fly fra København til Marrakech og vandredag

København - Marrakech 29/10 2019

Mødetidspunkt og sted: 4:20 om morgenen under det store ur ved terminal 3.

Flygang: 6:20

Idet vi ankommer til lufthavnen, skal vi igennem en kontrol, der tager ca en time. Der er en ATM ved terminal 2, hvor I kan hæve penge, hvis det skulle være nødvendigt (behøver I i princippet ikke). Ellers kan man også bruge vekselkontoret lige efter paskontrollen til at veksle Euro eller dollars. Udenfor holder der en taxa klar til os, og fra vi sætter os ind i den, er der 1,5 time til starten af vores tur. I landsbyen venter vores lokale guide på os med frokost. Det er ham der skal føre os gennem bjergene og kender alle de lokale, som vi skal bo hos.

Mange af jer er nok glade for ikke at kunne komme på mobilnettet på jeres tur, men I kan købe prepaid simcards før afgang, hvis man vil have det alligevel.

Herfra starter vandringen og arbejdet med livsværdier og livsmål.

Over dagen stiger vi fra 1000 m højde til 1500. Til sidst ankommer vi til en lille lokal landsby i bjergene.

Dag 1, 2, 3 og 4 byder på vandredage og er rige med oplevelser hos de lokale, så vi kan mærke, vi kommer væk fra hverdagen og samtidig suger naturen til os.

Vi bliver indlogeret i et lokalt Berber hjem. Berberne er kendt for at være et meget gæstfrit og behageligt folkefærd. Jeg forventer, at det bliver en stor kulturel oplevelse at bo hos dem og se deres måde at gøre tingene på.

De har 3 forskellige slags mad, hvor de typisk laver en af dem til aftensmad, hvor der er mere end man kan spise:

1. Tagine: sovs + grøntsager + kød + brød.
2. Vegetar tagine: grøntsager+ sovs + brød.
3. Couscous med grøntsager + kød.

Livsværdier og Livsmål: Under vandring stiller jeg spørgsmål til makkerpar, hvorefter jeg roterer en mand fra hver gruppe, så spørgsmålet bliver vendt fra flere vinkler. Til sidst giver gruppen samlet sit endelige bud. Hver mand får også tid til at gå i sine egne tanker, og vi er rundt til hinanden, så vi kan få værdifuld sparring sammen.

Vandretid: 4 timer

Graduering: Middel

Total Opstigning: 500m

Værelser: I aften skal vi sove i en sovestue. Tidligere rejsende giver feedback på, at det var en rigtig hyggelig og god oplevelse. Man skal ikke forvente en normal dansk seng, men snarere en høj madras med puder og tæpper, der er lige en tand bedre end hvis man camperede udenfor!

Dag 2: Fra bjerglandsbyen til den frodige dal

Oven på en god nats søvn tager vi en marrokansk morgenmad. De lokale nyder ligesom hobbitter både en første morgenmad, før de går i marken, og en anden morgenmad lidt senere. Vi får dog bare én morgenmad, som typisk er te, kaffe, mælk, brød, smør, oliven olie, måske lidt ost og pandekager. Typisk er morgenmaden ved 8:30-tiden, og der er mere end man kan spise.

Vi starter vores færd, og arbejdet med livsværdier og livsmål fortsætter. Frokosten har vores guide arrangeret i en af de lokale landsbyer på turen.

Ved aftenstid ankommer vi til endnu en lille Berber landsby, hvor vi skal sove hos de lokale.

Livsværdier og Livsmål: I dag arbejder vi på livets 5 søjler. Under vandring stiller jeg spørgsmål til makkerpar, hvorefter gruppen samlet giver sit endelige bud. Hver mand får også tid til at gå i sine egne tanker, og vi er rundt til hinanden, så vi kan få værdifuld sparring sammen.

Vandretid: 5 timer

Graduering: Let

Total Opstigning: 150 m

Værelser: I aften skal vi sove i en sovestue ligesom dagen før.

Dag 3: Fra dalen til vores Auberge (kro)

Ovenpå en god nats søvn, tager vi en marrokansk morgenmad.

Vi starter vores færd og arbejdet med livsværdier og livsmål fortsætter. Frokosten arrangerer vores guide.

Senere på dagen ankommer vi til landsbyen i 1700 m højde, hvor vi skal bruge de næste par dage.

I denne landsby skal vi bo på en hyggeligt og stille Auberge (kro), hvor der bliver hygget om gæsterne. Vi kan i ro og mag nyde og reflektere over livet her. Der er brugt mange lokale ingredienser i madlavningen.

Idet vi ankommer til vores Auberge, siger vi også farvel til vores lokale guide.

Livsværdier og Livsmål: Denne dag er hovedsageligt dedikeret til, at jeg sparrer med hver enkelt mand. Hver mand får også tid til at gå i sine egne tanker, og vi er rundt til hinanden, så vi kan få værdifuld sparring sammen. På denne dag kommer der måske også post til jer fra vores Marrokanske postmand på æsel.

Vandretid: 6 timer

Graduering: Middel

Total Opstigning: 500 m

Værelser: Enkeltmandsværelse de næste 3 overnatninger

Dag 4: Refleksionsdag

Vi tager alle måltider på vores Auberge og sover også her i dag.

Dagens program: 

Morgenmad 8:30

Mindventure Dialogværktøj: 10-13

Frokost 13:00-14

Vandring og sparring 14-16:00

Mindventure Dialogværktøj: fra 16:00-19:30

Aftensmad, Hygge og basic Hamam 19:30 >

Vi arbejder meget målrettet i gruppen på livsværdier og livsmål. Jeg stiller udforskende og sparrende spørgsmål til enkeltmand, makkerpar, eller samlet til gruppen, som løses og fældes ned på papir. Gennem en længere proces med faciliterende delopgaver kommer du tættere og tættere på dine livsværdier og livsmål, for til sidst at have dem fast defineret.

Du kommer til tider til at sidde med dine egne ting. Det handler om dine livsværdier og livsmål, men i en proces som denne er det gruppen, vi bruger som en dynamisk, spejlende, sparrende, kreativ og innovativ enhed til at spinde guld på.

Hamam i bjergene er basic. Sæt gerne forventningerne lavt og fokuser på hyggen;)

Dag 5: Refleksionsdag

Vi tager alle måltider på vores Auberge og sover også her i dag.

Dagens program: 

Morgenmad 8:30

Livsværdier som Mindventure Udfordring II: 10-18:00

Livsmål: 18.00-19:30

Aftensmad, Hygge, basic Hamam og briefing om "Mindventure Udfordringen III*" 19:30 >

Dag 6: Mindventure Udfordringen

Dagens program: 

Morgenmad 8:30> kl x

Mindventure Udfordring III + Mindventure Udfordring IV: kl x - kl x

På et tidspunkt ankommer vi til vores Riad i Medinaen i Marrakech. En Riad er en special kro, hvor man kan slappe af fra storbyens bulder og brag. Hvis du ikke før har boet på en Riad, vil det være en oplevelse.

Værelser: Vi har delt standardværelse med senge, som vi kender dem fra Danmark. (Kontakt mig venligst i god tid før afgang, hvis du gerne vil have enkeltværelse for 500DKK om dagen. Jeg vil derefter hurtigst muligt fortælle dig om det er muligt.)

Dag 7: Marrakech

Efter en dejlig morgenmaden og fokus på livsmål på vores Riad i Marrakech drager vi afsted for at udforske Marrakech.

Dagens program: 

Morgenmad 8:30

Livsmål: 9:30-12:00

Frokost: 12:00 > Sparring i Marrakech

Dag 8: hjemtransport til København

I dag har vi flyafgang kl 11:35. Vi transporterer os ud af i Marrakech med taxa kl 9:00.

Vi ankommer til København 16:10.

Praktisk Info

Kursus*

Dette Mindventure er et kursus, pga. følgende mulige spillover-effekter på deltagernes arbejdsplads:
- målrettethed og determination i forhold til ens egen funktion på ens arbejdsplads
- perspektivering
- fornyet energi og ro
- innovation
- refleksion
- effektivitet
- øget samarbejdsevne
- øget ledelseskapacitet

Følgende er Mindventures vurdering, som beror på samme vurdering fra Ib Sørensen fra Skat:

Dette Mindventure er et erhvervsrelateret kursus i forhold til næsten alle arbejdsfunktioner på arbejdsmarkedet.

For din arbejdsgiver er kurset fradragsberettet, da det er erhvervsrelateret.

For dig gælder der skattefrihed, da kurset er erhvervsrelateret.
Skattefrihed betyder, at det ikke er en personalegode, som du skal betale skat af.

Betaler du selv for dit kursus, kan det delvist fradrages under Selvangivelsens Rubrik 58, da det er erhvervsrelateret.

*Ovenstående er en vurdering, og det er den enkelte deltagers eget ansvar at kunne argumentere overfor skat, hvorfor deltageren finder det erhvervsrelateret at tage på et Mindventure.

Garanteret afgang

Jeg garanterer afgang på denne tur. På den måde er du sikker på at komme afsted, uanset om det kun er dig, der har booket.

Flytider

København > Marrakech 29/10 2019 - 6:20 - 10:50 2019*

Marrakech > København 5/11 2019 11:35 - 16:10 2019*

*Flytiderne oplyses med forbehold, da der kan komme ændringer eller forsinkelser fra flyselskaberne.

Fortrolighedsaftale

Ved booking af et Mindventure er alle rejsende indforstået med, at der er eksisterer en uskreven fortrolighedsaftale, så de ord, der deles på en Mindventure, aldrig forlader det. På den måde er den åbne dialog i fokus, og det er min erfaring, at ingen holder tilbage.

Kernemodul 1 – Livsværdier og Livsmål

På dette Mindventure definerer du dine livsværdier og mål. Under vandring sparrer vi, og jeg stiller spørgsmål, der faciliterer nye tanker og svar hos dig selv, og vi har ophold, hvor der reflekteres sammen i gruppen. Når du kommer hjem fra Mindventuret, har du gennemanalyserede og håndgribelige livsværdier og mål med dig. En uvurderlig viden, ikke kun for dig, men også for din familie, venner og kollegaer.

Denne rejse bruger kernemodul 1. Når man har gennemgået kernemodul 1, kan man tage på et Mindventure, hvor alle på turen arbejder med kernemodul 2.

For mere information, se tryk på "burgermenuen" og vælg "Metode" oppe i højre hjørne på skærmen.

Klima

Følgende grader er vejledende og ikke en garanti:

Marts: Dag: 17-21 grader, Nat: 7-11 grader (forår)

April: Dag: 18-22 grader, Nat: 8-12 grader (forår)

Maj: Dag: 20-24 grader, Nat: 9-13 grader (senforår / start sommer)

Sep: Dag: 22-30 grader, Nat: 12-16 grader (sensommer)

Okt: Dag: 20-24 grader, Nat: 10-14 grader (grønt efterår)

Nov: Dag: 17-21 grader, Nat: 6-10 grader (grønt efterår)

Vandring i bjerge

Højeste bjerg i Marokko er Toubkal på 4100 meter, men vi er fra 1000-1700 meter, så vi kan bruge energien på ruten og reflektion.

Fleksibilitet er nøgleordet, når det kommer til at vandre. Vejr, sygdom, skader og terræn kan ændre på en ellers smuk plan. Jeg lægger op til, at vi rykker som en gruppe og bakker hinanden op, det bedste vi kan. Det er holdet, der sammen er på Mindventure.

Forrest og bagerst har vi vores guide og hjælper på æsel.

Vi holder et normalt gåtempo og alle medlemmerne i gruppen kan kalde hvil undervejs. Det vigtigste er at nyde naturen, sparre og reflektere.

Frokostpausen er normalt af lidt længere varighed.

Nogle dage kører vi en afslappet stil, hvor vi fx bader i naturen eller oplever noget spændende, og så er det vigtigt, at vi som gruppe kan give den en skalle for at nå frem til aftensmad. Vi har vores pandelamper som backup, hvis mørket skulle lægge sig.

Graduering og kondition

Vi har 4-5 vandredage, hvor vi vandrer fra ca 4 til 5 timer om dagen.

For at deltage på Mindventuret er det påkrævet at have en normal grundkondition.

Normal grundkondition: Du bør være vant til fysisk aktivitet gennem en eller anden sportsgren eller fx daglig længere cykeltur til arbejdet fx 5 km hver vej.

Gradueringen er overordnet let til middel på denne tur, men under rejseplanen har de enkelte dage fået en graduering jævnfør definitionerne nedenfor.

Det forventes, at du er sund og rask. Hvis du lider af kroniske sygdomme, er dårligt gående eller på grund af helbredsproblemer eller medicinindtag har behov for særbehandling, skal du oplyse dette allerede ved bestil­ling af rejsen.

Graduering: Let
Let vandring ad gode stier uden de store stigninger. Det bliver hårdt, hvis du ikke har en normal grundkondition.

Graduering: Middel
Moderat vandring ad fortrinsvis gode stier, men hvor længere stigninger kan forekomme. Det bliver hårdt, hvis du ikke har en normal grundkondition.

Graduering: Middelhård
Lidt hårdere vandring og af og til i vanskeligt terræn med lange opstigninger. Det bliver hårdt, hvis du ikke har en en god grundkondition.

Graduering: Hård
Krævende vandring i vanskeligt terræn med lange opstigninger. Det bliver hårdt hvis du ikke har en meget god grundkondition.

Overnatning: Berber sovestue, 3-4 mandsværelse og delt standardværelse

Vi sover på delt standardværelse med egen seng, når vi er på vores Auberge. Berber sovestue er en stue, hvor hele gruppen sover hver for sig i samme stue. 3-4 mandsværelset er 3-4 senge i et værelse.

Tilkøb enkeltværelse: Kontakt mig i god tid, hvis du gerne vil betale for at opgradere til enkeltværelse. Prisen afhænger af stederne og om de har enkeltmandsværelse ledigt, så jeg oplyser dig om hvor det kan lade sig gøre, og hvor meget det koster. Derefter kan du beslutte dig.

Jeg søger altid efter overnatningssteder, hvor vi får den største natur, historiske og kulturelle oplevelse. Samtidig er det også en prioritet, at stedet køres af lokale, så vi bidrager til lokalsamfundene.

Stilhed

Stilhed er en vigtig faktor på et Mindventure, da det giver roen til at kunne fordybe sig i egne tanker.

Dette Mindventure bevæger sig igennem et stille område.

Når vi ankommer til de forskellige overnatningssteder, er der normalt ret stille, men vi kan ikke forvente der er stilhed.

Forventningsafstemning

Idet du ønsker at booke en tur, gennemgår du en forventningsafstemning. Grunden til at vi bruger tid på det, er for at sikre os, at du kommer af sted på en tur, der reelt opfylder det, du ønsker.

Video og billeder

Jeg optager I ny og næ videoer og billeder fra vores tur, og det gør I nok også. Af den årsag opretter jeg en fællesmappe på nettet, hvor alle kan tilføje det materiale, de vil dele. Jeg spørger om lov, før noget kommer med af den enkelte deltager.

Materialet bruges samtidig også til, at fremtidige rejsende kan få information omkring området, de skal til. Igen spørger jeg om lov, før noget kommer med af den enkelte deltager.

Generelt om Mindventure mentaliteten

Mindventure er et privat foretagende, hvor jeg nogle uger om året tager rejsende med på Mindventures.

Jeg har en klar forventning om fantastisk tid og håber, at du går ind til rejsen med samme forventning. Som rejsende i gruppen har vi alle et ansvar over for hinanden, så jeg håber, alle vil komme med en positiv, medansvarlig og hensynsfuld mentalitet i forhold til gruppen. Jeg har lavet en overordnet plan, men derfra håber jeg, at alle i gruppen er aktivt deltagende i at få det til at fungere. Du kan se det som en tur med venner, hvoraf en af dine venner har hovedansvaret.

Ønsker man at være på “egen boldgade”, skal det ske i samråd med mig.

Når vi tager på Mindventure, kan vi komme til at afvige fra planen! Typisk fordi vi finder noget interessant på vejen. Et eventyr er i sig selv fleksibelt, fordi uventede ting kan opstå. På trods af at jeg laver en rejseplan, håber jeg, at vi støder ind i overraskelser på turen, så der er nogle spændende historier at fortælle, når vi kommer hjem.

Det er usandsynligt, men indkvartering, mad og vejr kan også variere. Ingen af de ting er i sig selv hovedmålet med et Mindventure. Derimod er selvindsigt og eventyr.

Måltider

Alle måltider er inkluderet på nær i lufthavnen, på flyet og frokost og aftensmad i Marrakech.

Vi er i et fremmet land, hvor deres madkultur adskiller sig fra det danske køkken. Det er godt at komme med et åbent sind og tage maden som en kulturoplevelse.

Morgenmad: Vi springer på det, de lokale kan tilbyde os. Jeg taler med kokken og sørger for, at der er rigeligt. Tag fat i mig, hvis der ikke var nok!

Frokost: Jeg taler med dig for at få et indtryk af din appetit og arrangerer frokost i forhold til det. Vi spiser typisk hos lokale. Tag fat i mig, hvis der ikke var nok!

Aftensmad: Vi springer på det, de lokale kan tilbyde os. Jeg taler med kokken og sørger for, at der er rigeligt. Tag fat i mig, hvis der ikke var nok!

Drikkevarer: Der er drikkevand med til måltiderne.

Snacks: Tag gerne 5-10 powerbars, Snickers eller lignende med. Jeg har en stak snacks, som backup.

Transport

Vi transpores af vores egne ben, og vi bærer selv vores udstyr.

For at spare tid tager vi normalt altid en taxi direkte fra lufthavnen og ud til vores startsted.

Hvis der er brug for transport undervejs, tager vi normalt taxa, med mindre der er andre former for transport, der kan gøre det lige så hurtigt.

Adgang til El og Wifi

Der er el i landsbyerne, men ingen wifi på overnatningsstederne.

Mobiltelefon og Mobildækning

Et Mindventure er en rejse ind i én selv, hvorfor det er vigtigt at have roen omkring sig. Giv eventuelt dig selv den udfordring ikke at tage mobilen med, eller hold den slukket på turen! Vi er selvfølgelig alle med på, hvis du har brug for at tale alene med dine nærmeste.

Der er zoner uden dækning, men også 3g dækning til tider. Nogle gange skal man dog op på taget eller på landsbyens bakke for at få signal.

Husk at sætte din mobil i flightmode eller slå roaming fra, hvis du er uden for EU.

Der bliver mulighed for at købe prepaid simkort til mobilen i starten af turen.

Jeg køber et simkort og går typisk lidt afsides og har kort kontakt med min egen familie om morgenen og aftenen. Det gør jeg fordi jeg er på Mindventure flere uger om året og har brug for at holde kontakten ved lige.

Brug af kreditkort

Du skal forvente at betale med cash, hvorfor det er en god ide at hæve penge ved ankomst til lufthavnen.

Visum

Visumfri i maksimalt 90 dage.

Passet skal være gyldigt i 3 måneder ud over opholdets varighed.

Rejseforsikring

Det er et krav for deltagelse, at du har en gyldig rejseforsikring. Det kan være en god ide at finde ud af, om du får din rejseforsikring er gratis gennem fx Mastercard Gold eller lignende.

Pris, Early Bird og Gruppebookninger

Normal Pris: 17.000

Early Bird Rabat: 3000,- (til og med d. 22 okt, 2019)

Gruppebooking: 2000,-

Mulig Pris: 12.000.-

"Early Bird"
Tidlige bookinger giver mig de bedste muligheder for at planlægge et Mindventure godt, sikre reservationer på de bedste overnatningssteder og få solide aftaler med vores samarbejdspartnere i alle led af kæden under forberedelsesfasen.

Det skal derfor være en fordel for dig at booke din rejse tidligt, da du samlet set bidrager til, at turen bliver bedre for alle.

Booker du din rejse i god tid, får du en early bird pris, og konceptet er efter først til mølle-princippet.

Hvis du venter med at bestille og som en af de sidste, skal du således være opmærksom på, at du formodentlig har betalt mere end nogle af dine medrejsende.

Early bird konceptet virker sammen med gruppebooking konceptet, og man kan således drage nytte af begge rabatter på samme tid.

"Gruppebooking"
Laver man en samlet booking for mere end en person på en gang, får man automatisk en rabat på DKK 2000 pr person. Det er den udgift, der bruges på markedsføring for at sprede informationen om Mindventure ud til den enkelte potentielle rejsende.
Hvis du har booket, eller tidligere har booket en rejse på et Mindventure og anbefaler et Mindventure til en ny rejsende, som efterfølgende booker, vil den nye rejsende få en rabat på DKK 2000 på sin bookning, da der ikke er brugt noget nyt beløb på at markedsføre til personen.
Endvidere gælder det også, at tidligere rejsende fra et Mindventure, der tager på et nyt Mindventure, automatisk får DKK 2000 i rabat, da der ikke er brugt noget nyt beløb på at markedsføre til personen.

Prisen Inkluderer

Flyrejse t/r, inkl. skatter og afgifter
Alle overnatninger
Alle måltider undtagen i lufthavnen og under flytransport, samt frokost og aftensmad Marrakech
Drikkevarer til måltidet
Alt transport
Bidrag til Rejsegarantifonden
Drikkepenge til guide (jeg siger at det er fra os alle sammen)
1,5 times sparring efter endt Mindventure hjemme i Danmark

Prisen Inkluderer ikke

Måltider i lufthavnen og under flytransport, samt frokost og aftensmad i Marrakech
Tillæg for opgradering til enkeltværelse (hvis muligt)
Personlige lommepenge
Rejse og afbestillingsforsikring
Udgifter ved tilskadekomst (arrangeres med egen rejseforsikring)

Pakkeliste

Regler for bagage - VIGTIGT!

Det er meget vigtigt, at du kun medbringer én rygsæk på turen og holder dig ret nøje til pakkelisten. Din rygsæk skal helst være 40 liters eller mindre i størrelsen, og den må max veje 10 kg med alt udstyr. Der bliver ikke mulighed for at tjekke din bagage ind, da du kommer til at medbringe den som håndbagage (derfor den lille rygsæk).

Her er grundene til, at vi ikke tjekker bagage ind:

  1. Vi sparer tid på ikke at skulle vente på indtjekket bagage
  2. Vi sparer penge på ikke at skulle betale for at indtjekke bagage
  3. Vi risikerer ikke, at vores bagage bliver forsinket
  4. Det tvinger os til at pakke let, så vi ikke skal slæbe på så meget på bjerget og kan nyde livet istedet

Det kan dog ske, at flyselskabet tvinger os til at tjekke bagagen ind, lige før vi stiger om bord. Det skal vi være forberedt på. Hvis det sker, dækker jeg meromkostninger.

Husk at du højest må medbringe væskebeholdere op til 100ml. Ellers vil lufthavnspersonalet normalt smide beholderen ud.

Du må ikke tage skarpe genstande som knive med i håndbagagen. Jeg foreslår du ikke medbringer vandrestave, da trekket ikke er .

Det er blandt andet tilladt at tage neglesakse og pincetter med i håndbagagen. Ligeledes er det i orden at tage sin skraber med på flyet, forudsat at bladet er indkapslet i plastik. Løse barberblade er dog forbudte.

Rabatordninger

Mindventure har rabatordning hos "LOOW", "Friluftsland" og "Fjeld & Fritid", som du kan drage nytte af:

LOOW: 20% - rabatkoden sendes ved bookning af turen.

Friluftsland: 20% rabat på ikke nedsatte varer ved fremvisning af rejsefaktura og oplysning af aftalenummer: 304126

Fjeld & Fritid (Frederiksborggade 28 og Fjällräven Specialbutik på Kultorvet 7): 20% rabat på ikke nedsatte varer ved fremvisning af rejsefaktura og oplysning af aftalenummer: 264

Fodtøj

Jeg har selv gået med rygsæk i bjerge iført alt lige fra kondisko til hård læderstøvle.

Personligt går jeg hovedsageligt efter 2 ting. Lav vægt og ankelstøtte.

Derfor går jeg nu i en let og sportsagtig støvle fra Meindl, der næsten føles som en sportssko. Sålen er hverken hård eller blød, hvilket gør, at jeg står bedre fast, hvis underlaget er vådt. Den har også en membran, der hjælper til at holde vand ude, men det bekymrer mig ikke rigtigt at få våde fødder, så membranen er mere nice to end need to.

Klipklapperne bruger jeg, når jeg kommer frem til overnatningsstedet, hvis min støvle er blevet våd. På den måde kan støvlerne tørre natten over, og jeg kan få luft til fødderne...

Et par ord om udstyr

Gennem erfaringer med udendørsliv er jeg blevet fan af uld. Det giver god varme, selv når det er fugtigt, lugter sjældent og yder god åndbarhed. Dog er det værd at bemærke, at uld ikke er så holdbart, og varmen kan modarbejde en. Derfor bruger jeg det ikke i vandresokker, hvis der er mere en 15 grader, og jeg skifter til trænings t-shirt, hvis det er en dag med 25 grader eller mere i bjergene.

Den tynde langærmede uld shirt er generelt perfekt til at vandre i, da den giver en jævn varme udover hele overkroppen.

Menneskets varmeudledning fra hovedet og halsen er meget høj. Her er neckwarmeren genial, da den kan bidrage til at holde begge dele varme. Samtidig kan den bruges til at forhindre sved i øjnene.

Jeg vælger normalt rygsæk fra Osprey, da de er de mest specialiserede, og jeg sørger for at vælge en model med åndbarhed ved ryggen.

Camelbags er geniale, fordi de sørger for, at man kan have et konstant flow af væske og på den måde begrænse dehydrering.

En kasket (eller andet med en cap) er et meget basalt stykke udstyr. Grunden til jeg syntes, den virker godt, er at den forhindrer sved i mine øjne og samtidig skygger for solen.

Jeg havde de blodigste skavesår mellem benene efter et par regnfulde dage på Aspiranten. Derefter begyndte jeg at bruge tights under mine bukser. Den altoverskyggende fordel er, at tights optager friktionen, og man på den måde undgår skavesår. Har man stadig problemer, må vaselinen tages frem:)!

Pandelampen er en utrolig simpel opfindelse, men værdien af at kunne agere i mørket med begge hænder er meget høj.

Pakkelisten

Need to:
 Letvægtsrygsæk til 40 liter eller mindre (gerne med rum til camelbag (god ide med regnslag til rygsæk))
Trekking-støvle (trekking sko uden støtte anbefales ikke, men muligt) (fx Meindl)
Drikkeflaske 1 liter
1 par tykke vandresokker / 1 par tykke sokker
2 par normale vandresokker / 2 par normale sokker
4 par tynde sokker
Solide vandrebukser (der kan deles i shorts i midten eller mulighed for ventilation) (fx Fjällräven)
Vandreshorts / shorts (hvis dine vandrebukser ikke kan deles) (fx Reebok X-fit shorts)
Tynd kortærmet uld t-shirt (fx Loow t-shirt) / tynd kortærmet t-shirt
Tynd langærmet uld shirt (OBS - Rolf har med til dig, så skal ikke pakkes)!
Tyk langærmet uld trøje
Tynd træningst-shirt (evt. polyester)
Regnjakke (bruges også som windbreaker - gerne med hætte) (fx Arcteryx)
Underbukser (fx Loow uld)
1/2 tights / kort tights (gode mod skavsår (bruges også som badebukser)) (fx fusion c3+ løbetights)
Kasket (eller noget med en cap)
Pas
 Hævekort
Toilettaske: tandbørste, 50-100ml tandpasta, negleklipper, 100ml solcreme, læbepomade, ørepropper, 1/4 rulle toiletpapir, allergimedicin, evt 50-100ml fugtighedscreme, evt lille 50-100ml alcogel og evt 50-100ml shampoo
Mobiloplader (hvis du ikke har efterladt din mobil i Danmark)
5-10 energibarer, snickers eller lignende
 3 lette pakkeposer til at pakke tøj tørt i rygsækken (kan være normale poser)
1 Mindventure surprise til dig og holdet (noget spiseligt, en leg eller et sjovt indslag. Du ved bedst! Du bestemmer, hvornår din surprise pludselig dukker op!)

Nice to:
Medbring gerne: Letvægts-klipklapper  (fx Base Camp Switchback)
 Medbring gerne: Camelbag 2-3 liter
Medbring gerne: Uld neckwarmer (fx Loow neckwarmer)
Medbring gerne: Gode ​​solbriller - beskytter mod solstråler i bjergene
Medbring gerne: Pandelampe med batterier
Medbring gerne: Lagenpose
Medbring gerne: Tynde lange uld underbukser / tynde lange underbukser

Rolf medbringer yderligere:
Lille førstehjælpstaske og lidt tensoplast (fleksibel plaster, hvis man skulle få en vabel)

Lav en anmeldelse af dit Mindventure!

Skal udfyldes

 Spar Nord Bank: 9314 2140090363

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Mindventure.dk ApS, Klerkegade 17b 3th, 1308 Kbh K

CVR: 39 62 52 53

Mobil: +45 27 12 78 38