Foredrag | mindventure.dk

Barsel på 2 hjul – Foredrag

Tidl. Jægersoldat, Rolf Ejerskov, og Psykolog, Therese Ejerskov, var 96 dage på “barsel på 2 hjul” med Sommer på 2 år og Solvej på 4 mdr. gennem Skandinavien og de Baltiske lande.

Målet med “Barsel på 2 hjul” er at inspirere familier til at cykle på eventyr, og få flere fædre til at tage på Mindventure

Jeg glæder mig til at se dig til foredrag om at tage på cykeleventyr med børnene. Foredraget har grundet tiderne, et spændende format. Det er en blanding mellem historiefortælling fra 96 dages “barsel på 2 hjul” med 2 børn, praktiske beretninger og besvarelse af alverdens spørgsmål fra jer deltagere, samt hands-on på materiellet (cykler, pakninger etc.), som vi brugte på vores cykeltur.
Foredragets formål er at inspirere andre til at tage afsted på cykeleventyr med deres børn. Jeg glæder mig til at skabe værdi for dig og din familie:)

Coronaen har ramt Danmark. For at begrænse smitte, har myndighederne bestemt at forsamling over 10 personer ikke må ske. Samtidig anbefales 2 meters afstand mellem personer.

Det åbner op for et udendørs foredrag i Kongens Have med max 9 deltagere, der holder 2 meters afstand til hinanden. Du kommer til at sidde i en cirkel omkring Rolf, der holder foredraget.

Alle der gerne vil pille/rode/rage på cyklerne, kan få engangshandsker udleveret og jeg har sprit med også.

Bookning af foredraget sker ved, at du som arrangør tager fat I mig og bringer en gruppe til foredraget.

Jeg foreslår der medbringes: solcreme, hat, vand, snack og noget at sidde på, fx foldestol eller tæppe.

I tilfælde af at deltagere skulle blive ramt af Corona, eller at forsamlinger på 10 personer bliver forbudt, betales hele beløbet tilbage.

En fotograf fra familyrider.dk tager billeder under foredraget. Ved bookning af foredraget accepterer man samtidig at familyrider.dk kan gøre brug af billederne til promovering.

Foredragets Tentative Plan:

  • 12:30-13:30 Historier fra "Barsel på 2 Hjul"

  • 13:30-13:45 Pause

  • 13:45-14:45 Spørgsmål fra jer og frisk dialog om planlægning af rejsen

  • 14:45-15:30 Cykler og udstyr: Gennemgang med fokus på fordele/ulemper. Pille/prøve/rode/rage

                             Spar Nord Bank: 9314 2140090363