LEONIDASTREKKET | mindventure.dk

Leonidastrekket

Lige siden jeg først hørte beretningen om den sagnomspundne eliteenhed, de 300 spartanere, som forsvarede sig mod enorme persiske horder, har jeg ville besøge området hvor de holdt til. Vi starter derfor også vores trek fra Sparta/Mystras, hvor deres konge, Leonides, er begravet. Derfra begiver vi os op af Taygetus, og ser med vores egne øjne, den natur og de historiske omgivelser eliteenheden trænede i.

Du inviteres til at glemme mobilen og alt stress i Danmark, mens vi falder til ro og fordyber os i værdifulde samtaler og tanker. Alt sammen mens vi suger en kreativ og kult oplevelse i naturen til os. Det er også en invitation væk fra den travle hverdag, og til istedet at leve og føle livet, samt suge energi fra nye venskaber og den lille Mindventure gruppe med kun 4 deltagere (og Rolf).

Mine lokale forbindelser i bjergene omkring Taygetus i Grækenland fortæller mig, at maj måned skulle være fyldt med sol og varme, så husk solcremen!

Jeg har booket overnatningssteder, der har alle har fået enestående reviews online, og den del af turen, ser generelt ud til ikke at blive en “spartansk” oplevelse.

I samråd med en lokal, der har gået Taygetus flad og bor på bjerget, har jeg lavet ruten. Det er første gang jeg går i denne region, så du udforsker nyt territorie sammen med mig. Af samme årsag er dette også en tur, hvor Mindventure ikke laver profit.

Turen består overordnet af 3-6 timers daglige vandringer, sparring, selvrefleksion, samt Mindventure udfordringer. 2 dage afviger ved at være opholdsdage/refleksionsdage og “dag 5” byder på den største Mindventure udfordring: En dag og udfordring du sent vil glemme, og et eventyr at berette om, idet vi over ca 12 timer følger en magisk kløft nedad bjerget, og ender med udsigt ud over havet. Der vil være rigeligt med hvile op til dagen, så i samarbejde med frisk mod, og det stærke Mindventure hold, vil en normal dansk mand kunne gøre det!

Jeg ser frem til et eventyr i naturen, sindet, kulturen og historien, når vi sammen vandrer Leonidestrekket, alt imens vi sparrer om livsværdier og livsmål.

Anmeldelser fra tidligere Mindventures

Super menneskeindsigt!

Ser det enkelte menneske, jeg følte mig velkommen, set og hørt. Samtidig fleksibel efter den enkeltes behov.
Superfed natur, tilpas øde og ikke for hårdt trek. God planlægning og fedt… Read more “Super menneskeindsigt!”

Heini
8. oktober 2019

Fedt Mindventure med nogle rigtig gode gutter

Jeg har aldrig mødt en som Rolf, som kan forstå mennesker så godt, og samtidig holde styr over alle informationer og detaljer omkring de enkelte deltagere og deres baggrunde.
Det… Read more “Fedt Mindventure med nogle rigtig gode gutter”

Jess
5. oktober 2019

Konceptet findes ikke bedre i Danmark!

Rolf giver tid, plads og skaber indre ro. Det er utroligt hvordan han kan bevæge sig mellem deltagere med alle slags baggrunde.
Mit Mindventure er det bedste jeg har gjort… Read more “Konceptet findes ikke bedre i Danmark!”

Flemming
2. oktober 2019

Jeg fik det ud af turen, som jeg håbede på

Jeg fik det ud af turen, som jeg håbede på. Samtidig fik jeg også twistet mange ting, så det jeg ikke var så afklaret med, det var jeg måske mere afklaret… Read more “Jeg fik det ud af turen, som jeg håbede på”

Karsten
12. september 2019

Fællesskab, venskab og et nyt fremtidigt netværk

Jeg har en oplevelse af, at være i stand til at anskue mig selv og mine udfordringer/muligheder fra flere og, for mig, nye vinkler.
Mit perspektiv er blevet løftet, og… Read more “Fællesskab, venskab og et nyt fremtidigt netværk”

Thomas
19. november 2018

Alt hvad jeg havde turde håbe på

Med forventningsafstemning som vi skrev inden rejsen nyligt gennemlæst, er det med smil på læben, dyb taknemmelighed, og i opløftet sindstilstand, at jeg kan se tilbage på dette fantastiske marokkanske eventyr… Read more “Alt hvad jeg havde turde håbe på”

Nikolai
18. november 2018

Stort tak for en fed tur Rolf – det var guld værd!

Jeg føler at jeg har flyttet mig gevaldigt over de seneste 7 dage. Gode snakke og godt selskab i flotte omgivelser gjorde at vi var fokuserede og arbejdede på at flytte… Read more “Stort tak for en fed tur Rolf – det var guld værd!”

Jonas
16. november 2018

Kære Rolf, hvor skal jeg starte?

Jeg har fået et langt større udbytte end jeg havde forventet. Du er en kilde til inspiration i din måde at skrue op og ned for kontrol/struktur, og bruge det som… Read more “Kære Rolf, hvor skal jeg starte?”

Thomas
16. november 2018

Rejseplan

Dag 1: Med fly fra København til Athen – Mystras

København - Athen

Vi ankommer til Athen kl X. Udenfor holder en taxa klar, hvorefter vi har ca 2t. og 45min til Mystras og vores overnatningssted, hvor vi smider vores rygsæk.

Eftermiddag - aften: Vi besøger Mystras, som var del af det byzantiske rige og er placeret lige ved siden af Sparta. Mystras blev opført i 1200-årene og blev bygget op ad Taygetus bjergskråningen. Ruinbyen er på UNESCOs verdensarvsliste, og indeholder både beboelse, kirker og klostre og øverst blev der i 1249 opført en korsridderborg - Kastro. Vi er her i mange timer, så tag gerne solcreme og hovedbeklædning på, samt en flaske vand med. Vær forberedt på at Mystras er det sted vi kommer til at se flest turister, og at der kan være en lidt busy stemning til tider.

Livsværdier og Livsmål: I flyet laver I en skriftlig forventningsafstemning. Under vandringen i Mystras, vi har mere tid for os selv, stiller jeg det første Mindventure relaterede spørgsmål til makkerpar. Efter lidt sparring roterer jeg en mand fra hver gruppe, så spørgsmålet bliver vendt fra flere vinkler.

Mad og drikke: Vi spiser frokost og aftensmad nær Mystras.

"Vandretid": 3-5 timer i Mystras sitet.

Overnatning: Vi overnatter på et guesthouse i Mystras, som har modtaget rigtig gode anmeldelser og burde være en oplevelse i sig selv.

Værelser: 1 enkeltværelse og 1 lejlighed med et enkeltværelse i og 1 delt stue med 3 senge til 3 mand. Vi fordeler senge og værelserne efter behov.

Dag 2: Vandring op af Taygetus

Oven på en lækker morgenmad, bruger vi tiden på at falde til ro og afstresse. Der er mulighed for at suge nuet til sig og tage et dyk i svimmingpoolen, og hen ad vejen modtager I også første mindventure udfordring. Efter frokost drager vi op af Taygetus.

Hmmm, er dagen i dag, hvor vi møder Leonidas? Bjerget huser mange hemmeligheder!

Vandretid: ca 3 timers gang + 2 timers hvile og udfordringer

Graduering: Middel

Total opstigning: ca 500 m

Livsværdier og Livsmål: I dag arbejder vi på livets 5 søjler, og gruppen kommer gennem en process, til at give sit bud på hvad det vigtigste i livet er. Endnu en svær Mindventure Udfordring sætter også tankerne igang i dag.

Mad og drikke: Morgenmad på overnatningsstedet, frokost før opstigning Taygetus, god aftensmad på det nye overnatningssted i bjergene.

Overnatning: Vi overnatter på et nyt og spændende guesthouse på Taygetus.

Værelser: 3 enkeltværelser og 1 delt værelse med 2 senge. Vi fordeler senge og værelserne efter behov.

Dag 3: Vandring på Taygetus

I dag står på et solidt trek, god sparring, Mindventure udfordringer og flot natur.

Vandretid: 6 timer + 2 timers udfordringer

Graduering: Middel

Total opstigning: ca 500 m

Mad og drikke: morgenmad på gårsdagens ovenatningssted, lunchbox på bjerget og godt måltid på bjergretreatet vi ankommer til.

Livsværdier og Livsmål: I dag går jeg i gang med sparring med enkeltmand. Hver mand får også tid til at gå i sine egne tanker, og sparre med de andre. En Mindventure udfordring ankommer også i form af post i dag.

Overnatning: Vi overnatter på et nyt og spændende bjerg retreat.

Værelser: 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med 3 enkeltsenge

Dag 4: Refleksionsdag på bjergretreat

Vi bruger hele dagen på bjergretreatet.

Dagens program: 

Morgenmad, gåtur, dukkert og sparring 9-11

Livsværdier: 11-14

Frokost 14-15

Gåtur, dukkert og sparring: 15-16:30

Livsværdier & Livsmål: fra 16:30-20

Aftensmad og Hygge 20>

Gennem en spændende proces med faciliterende delopgaver, reflekterer du over dine livsværdier, og jeg stiller udforskende og sparrende spørgsmål til enkeltmand, makkerpar, eller samlet til gruppen, som løses og fældes ned på papir. Mindventuremodellen præsenteres også og bruges til at give indsigt til hver enkelt mand.

Du kommer til tider til at sidde med dine egne ting. Det handler om dig, men i en proces som denne er det gruppen, vi bruger som en dynamisk, spejlende, sparrende, kreativ og innovativ enhed til at spinde guld på.

Overnatning: Vi overnatter samme sted.

Mad og drikke: Alle måltider nydes på bjergretreatet.

Værelser: 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med 3 enkeltsenge.

Dag 5: Mindventure udfordringen

Morgenmad: 5:15. Vi tager meget tidligt afsted, så vi kan opleve solopgangen i bjergene og nyde vores Mindventure udfordring i ro og mag. Vi beder til sol, medvind, highfives og skulderklap hele vejen igennem den lange kløft.

Vandretid: ca 12 timer

Graduering: Middelhård (ca 15km i snørklet terræn)

Total opstigning: ca -1000 m

Livsværdier og Livsmål: Jeg fortsætter min sparring med enkeltmand. Hver mand får også tid til at gå i sine egne tanker, og vi er rundt til hinanden, så vi kan få værdifuld sparring sammen. Endnu en Mindventure udfordring ankommer med luftpost. Fodmassage til manden der kan gætte hvad opgaven er i første hug!

Mad og drikke: Morgenmad tidligt 5:15 på bjergretreatet og lunchbox med. Aftensmad på et guesthouse med udsigt ud over bjergene.

Værelser: 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med 3 enkeltsenge.

Dag 6: Sidste nedstigning til havet og sidste Mindventure udfordring

Med ømme poter går vi ad den sidste lille rute ned igennem kløften og hele vejen til havet, hvor det nok er tid til en dukkert!

Der venter jer en Mindventure udfordring i at finde jeres pickup, som vil tager jer hen til sidste sted: vores strandretreat.

Vandretid: ca 3 timer + pauser

Graduering: Middel

Total opstigning: ca -400 m

Overnatning: Vi overnatter ved vores strandretreat.

Mad og drikke: morgenmaden på vores guesthouse i bjergene, lunchbox med og aftensmad på strandretreatet.

Værelser: 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med 3 enkeltsenge.

Dag 7: Refleksionsdag ved strandretreat

Dagens program: 

Morgenmad, gåtur, dukkert og sparring 9-11

Livsmål: 11-14

Frokost 14-15

Gåtur, dukkert og sparring: 15-16:30

Livsværdier & Livsmål: fra 16:30-21:00

Aftensmad og Rolfs sidste Mindventure surprise 21 >

Gennem en spændende proces med faciliterende delopgaver, reflekterer du over dine livsmål, og jeg stiller udforskende og sparrende spørgsmål til enkeltmand, makkerpar, eller samlet til gruppen, som løses og fældes ned på papir.

Du kommer til tider til at sidde med dine egne ting. Det handler om dig, men i en proces som denne er det gruppen, vi bruger som en dynamisk, spejlende, sparrende, kreativ og innovativ enhed til at spinde guld på.

Overnatning: Vi overnatter samme sted.

Mad og drikke: alle måltider på strandretreatet.

Værelser: 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med 3 enkeltsenge.

Dag 8: Refleksionsdag og hjemad

Dagens program: 

Morgenmad x

x afgang til lufthavnen med taxi

Flyafgang kl x

Vi ankommer til København kl x

Praktisk Info

Kursus*

Dette Mindventure er et kursus, pga. følgende mulige spillover-effekter på deltagernes arbejdsplads:
- målrettethed og determination i forhold til ens egen funktion på ens arbejdsplads
- perspektivering
- fornyet energi og ro
- innovation
- refleksion
- effektivitet
- øget samarbejdsevne
- øget ledelseskapacitet

Følgende er Mindventures vurdering, som beror på samme vurdering fra Ib Sørensen fra Skat:

Dette Mindventure er et erhvervsrelateret kursus i forhold til næsten alle arbejdsfunktioner på arbejdsmarkedet.

For din arbejdsgiver er kurset fradragsberettet, da det er erhvervsrelateret.

For dig gælder der skattefrihed, da kurset er erhvervsrelateret.
Skattefrihed betyder, at det ikke er en personalegode, som du skal betale skat af.

Betaler du selv for dit kursus, kan det delvist fradrages under Selvangivelsens Rubrik 58, da det er erhvervsrelateret.

*Ovenstående er en vurdering og det er den enkelte deltagers eget ansvar at kunne argumentere overfor skat, hvorfor deltageren finder det erhvervsrelateret at tage på et Mindventure.

Garanteret afgang

Jeg garanterer afgang på denne tur. På den måde er du sikker på at komme afsted, uanset om det kun er dig, der har booket.

Flytider

København > Athen x

Athen > København x

Fortrolighedsaftale

Ved booking af et Mindventure, er alle rejsende indforstået med, at der er eksisterer en uskreven fortrolighedsaftale, så de ord, der deles på en Mindventure, aldrig forlader det. På den måde er den åbne dialog i fokus, og det er min erfaring, at ingen holder tilbage.

Kernemodul 1 – Livsværdier og Livsmål

På dette Mindventure definerer du dine livsværdier og mål. Under vandring sparrer vi, og jeg stiller spørgsmål, der faciliterer nye tanker og svar hos dig selv, og vi har ophold, hvor der reflekteres sammen i gruppen. Når du kommer hjem fra Mindventuret, har du gennemanalyserede og håndgribelige livsværdier og mål med dig. En uvurderlig viden, ikke kun for dig, men også for din familie, venner og kollegaer.

Denne rejse bruger kernemodul 1. Når man har gennemgået kernemodul 1, kan man tage på et Mindventure, hvor alle på turen arbejder med kernemodul 2.

For mere information, se tryk på "burgermenuen" og vælg "Metode" oppe i højre hjørne på skærmen.

Klima

Trekket er bedst i April, med behagelige temperaturer og forår.

Følgende grader er vejledende og ikke en garanti:

Dag: 12-26 grader (svarende til dansk sommer)

Forvent 12-16 grader på højeste sted vi kommer på bjerget og 20-26 grader der hvor vi overnatter i dagstimerne!

Vandring i bjerge

Vi kommer op til omkring 1500m højde og starter ud i ca 500m.

Fleksibilitet er nøgleordet, når det kommer til at vandre. Vejr, sygdom, skader og terræn kan ændre på en ellers smuk plan. Jeg lægger op til, at vi rykker som en gruppe og bakker hinanden op, det bedste vi kan. Det er holdet, der sammen er på Mindventure.

Først taler vi ruten igennem, og vi aftaler, hvor gruppen skal samles undervejs, hvis der er passager hvor man kan gå alene. Vi sørger altid for at koordinere, hvis der er tvivl om vejen.

Vi holder et normalt gåtempo og alle medlemmerne i gruppen kan kalde hvil undervejs. Det vigtigste er at nyde naturen, sparre og reflektere.

Frokostpausen er normalt af lidt længere varighed, så alle kan få en længere pause, men ydre faktorer som fx dårligt vejr kan medføre kortere pauser.

Hvis tempoet er for lavt, gør jeg opmærksom på det, og så skifter vi som gruppe tempo. Nogle dage kører vi en afslappet stil, hvor vi fx bader i naturen eller oplever noget spændende, og så er det vigtigt, at vi som gruppe kan give den en skalle for at nå frem til aftensmad. Vi har vores  pandelamper som backup, hvis mørket skulle lægge sig.

Graduering og kondition

For at deltage på Mindventuret er det påkrævet at have en normal grundkondition.

Normal grundkondition: Du bør være vant til fysisk aktivitet gennem en eller anden sportsgren eller fx daglig længere cykeltur til arbejdet fx 5 km hver vej.

Gradueringen er overordnet middel på denne tur, men under rejseplanen har de enkelte dage fået en graduering jævnfør definitionerne nedenfor.

Det forventes, at du er sund og rask. Hvis du lider af kroniske sygdomme, er dårligt gående eller på grund af helbredsproblemer eller medicinindtag har behov for særbehandling, skal dette oplyse dette allerede ved bestil­ling af rejsen.

Graduering: Let
Let vandring ad gode stier uden de store stigninger. Det bliver hårdt, hvis du ikke har en normal grundkondition.

Graduering: Middel
Moderat vandring ad fortrinsvis gode stier, men hvor længere stigninger kan forekomme. Det bliver hårdt hvis du ikke har en normal grundkondition.

Graduering: Middelhård
Lidt hårdere vandring og af og til i vanskeligt terræn med lange opstigninger. Det bliver hårdt hvis du ikke har en en god grundkondition.

Graduering: Hård
Krævende vandring i vanskeligt terræn med lange opstigninger. Det bliver hårdt hvis du ikke har en meget god grundkondition.

Overnatning: Enkeltværelse, delt standardværelse, delt villalejlighed

Jeg sørger altid efter overnatningssteder, hvor vi får den største natur, historiske og kulturelle oplevelse. Samtidig er det også så vidt muligt en prioritet, at stedet køres af lokale, så vi bidrager til lokalsamfundene.

Vi sover på enkeltværelse, delt standardværelse med 2-3 enkeltsenge, delt villalejlighed

Stilhed

Stilhed er en vigtig faktor på et Mindventure, da det giver roen til at kunne fordybe sig i egne tanker.

Dette Mindventure bevæger sig igennem et stille område.

Når vi ankommer til de forskellige overnatningssteder, er der normalt ret stille, men nogle af steder kan have mere aktivitet, fordi der også er andre besøgende!

Forventningsafstemning

Idet du ønsker at booke en tur, gennemgår du en forventningsafstemning. Grunden til at vi bruger tid på det, er for at sikre os, at du kommer afsted på en tur, der reelt opfylder det, du ønsker.

Video og billeder

Jeg optager I ny og næ videoer og billeder fra vores tur og det gør I nok også. Af den årsag opretter jeg en fællesmappe på nettet, hvor alle kan tilføje det materiale de vil dele. Jeg spørger om lov, før noget kommer med af den enkelte deltager.

Materialet bruges samtidig også til, at fremtidige rejsende kan få information omkring området, de skal til. Igen spørger jeg om lov, før noget kommer med af den enkelte deltager.

Generelt om Mindventure mentaliteten

Mindventure er et privat foretagende, hvor jeg nogle uger om året tager rejsende med på Mindventures.

Jeg har en klar forventning om fantastisk tid, og håber du går ind til rejsen med samme forventning. Som rejsende i gruppen har vi alle et ansvar over for hinanden, så jeg håber alle vil komme med en positiv, medansvarlig og hensynsfuld mentalitet i forhold til gruppen. Jeg har lavet en overordnet plan, men derfra håber jeg, at alle i gruppen er aktivt deltagende i at få det til at fungere. Du kan se det som en tur med venner, hvoraf en af dine venner har hovedansvaret.

Ønsker man at være på “egen boldgade”, skal det ske i samråd med mig.

Når vi tager på Mindventure, kan vi komme til at afvige fra planen! Typisk fordi vi finder noget interessant på vejen. Et eventyr er i sig selv fleksibelt, fordi uventede ting kan opstå. På trods af at jeg laver en rejseplan, håber jeg, at vi støder ind i overraskelser på turen, så der er nogle spændende historier at fortælle, når vi kommer hjem.

Det er usandsynligt, men indkvartering, mad og vejr kan også variere. Ingen af de ting er i sig selv hovedmålet med et Mindventure. Derimod er selvindsigt og eventyr.

Måltider

Alle måltider er inkluderet på nær i lufthavnen og på flyet.

Vi er i et fremmet land, hvor deres madkultur adskiller sig fra det danske køkken. Det er godt at komme med et åbent sind og tage maden som en kulturoplevelse.

Morgenmad: Vi springer på det, de lokale kan tilbyde os. Jeg taler med kokken og sørger for, at der er rigeligt. Tag fat i mig hvis der ikke var nok!

Frokost: Jeg taler med dig for at få et indtryk af din appetit og arrangerer frokost i forhold til det. Hvis frokosten er en madboks, vil det typisk sandwich og diverse. Hvis vi er på et opholdssted, arrangerer jeg frokost i restauranten. Vi spiser også hos lokale, hvis det passer ind på turen. Tag fat i mig, hvis der ikke var nok!

Aftensmad: Vi springer på det de lokale kan tilbyde os. Jeg taler med kokken og sørger for, at der er rigeligt. Tag fat i mig, hvis der ikke var nok!

Drikkevarer: Der er drikkevand med til måltiderne.

Snacks: Tag gerne 5-10 powerbars, Snickers eller lignende med. Jeg har et stash af snacks, som backup.

Transport

Vi transpores af vores egne ben, og vi bærer selv vores udstyr.

For at spare tid tager vi normalt altid en taxi direkte fra lufthavnen og ud til vores startsted.

Hvis der er brug for transport undervejs, tager vi normalt taxa, med mindre der er andre former for transport, der kan gøre det lige så hurtigt.

Adgang til El og Wifi

Der vil være adgang til el og wifi på de fleste af overnatningsstederne.

Mobiltelefon og Mobildækning

Et Mindventure er en rejse ind i én selv, hvorfor det er vigtigt at have roen omkring sig. Giv eventuelt dig selv den udfordring ikke at tage mobilen med, eller hold den slukket på turen! Vi er selvfølgelig alle med på, hvis du har brug for at tale alene med dine nærmeste.

Der kan være zoner uden dækning, men til tider er der også 4g.

Jeg går typisk lidt afsides og har kort kontakt med min egen familie om morgenen og aftenen. Det gør jeg fordi jeg er på Mindventure flere uger om året og har brug for at holde kontakten ved lige.

Brug af kreditkort

Du skal forvente at betale med cash, hvorfor det er en god ide at hæve penge ved ankomst til lufthavnen. Du kan forvente at skulle bruge lidt til egne drikkevarer, snacks og evt en gave.

Visum

Pas skal være gyldige under opholdets varighed.

Der er ikke visumpligt for danske statsborgere.

Rejseforsikring

Det er et krav for deltagelse, at du har en gyldig rejseforsikring. Det kan være en god ide at finde ud af, om du får din rejseforsikring gratis gennem fx Mastercard Gold eller lignende.

Early Bird og Gruppebookninger

Pris: 22.000,-

Early Bird Rabat: 3000,-

Gruppebooking: 2000,-

Mulig Pris: 17.000.-

"Early Bird"
Tidlige bookinger giver mig de bedste muligheder for at planlægge et Mindventure godt, sikre reservationer på de bedste overnatningssteder og få solide aftaler med vores samarbejdspartnere i alle led af kæden under forberedelsesfasen.

Det skal derfor være en fordel for dig at booke din rejse tidligt, da du samlet set bidrager til, at turen bliver bedre for alle.

Booker du din rejse i god tid, får du en early bird pris, og konceptet er efter først til mølle-princippet.

Hvis du venter med at bestille og som en af de sidste, skal du således være opmærksom på, at du formodentlig har betalt mere end nogle af dine medrejsende.

Early bird konceptet virker sammen med gruppebooking konceptet, og man kan således drage nytte af begge rabatter på samme tid.

"Gruppebooking"
Laver man en samlet booking for mere end en person på en gang, får man automatisk en rabat på DKK 2000 pr person. Det er den udgift, der bruges på markedsføring for at sprede informationen om Mindventure ud til den enkelte potentielle rejsende.
Hvis du har booket, eller tidligere har booket en rejse på et Mindventure og anbefaler et Mindventure til en ny rejsende, som efterfølgende booker, vil den nye rejsende få en rabat på DKK 2000 på sin bookning, da der ikke er brugt noget nyt beløb på at markedsføre til personen.
Endvidere gælder det også, at tidligere rejsende fra et Mindventure, der tager på et nyt Mindventure, automatisk får DKK 2000 i rabat, da der ikke er brugt noget nyt beløb på at markedsføre til personen.

Prisen Inkluderer

Flyrejse t/r, inkl. skatter og afgifter
Alle overnatninger
Alle måltider undtagen i lufthavnen og under flytransport
En drikkevarer til måltidet
Alt lokaltransport
Bidrag til Rejsegarantifonden
Betaling for Mystras indgangsbillet

Prisen Inkluderer ikke

Ekstra drikkevarer og snacks
Måltider i lufthavnen og under flytransport
Tillæg for opgradering til enkeltværelse (hvis muligt)
Personlige lommepenge
Rejse og afbestillingsforsikring
Udgifter ved tilskadekomst (arrangeres med egen rejseforsikring)

Pakkeliste

Regler for bagage - VIGTIGT!

Det er meget vigtigt, at du kun medbringer én rygsæk på turen og holder dig ret nøje til pakkelisten. Din rygsæk skal helst være 40 liters eller mindre i størrelsen og den må max veje 10 kg med alt udstyr. Der bliver ikke mulighed for at tjekke din baggage ind, da du kommer til at medbringe den som håndbaggage (derfor den lille rygsæk).

Her er grundene til, at vi ikke tjekker baggage ind:

  1. Vi sparer tid på ikke at skulle vente på indtjekket baggage
  2. Vi sparer penge på ikke at skulle betale for at indtjekke bagage
  3. Vi risikerer ikke, at vores bagage bliver forsinket
  4. Det tvinger os til at pakke let, så vi ikke skal slæbe på så meget på bjerget, og kan nyde livet istedet

Det kan dog ske, at flyselskabet tvinger os til at tjekke baggagen, ind lige før vi stiger om bord. Det skal vi være forberedt på. Hvis det sker, dækker jeg meromkostninger.

Husk at du højest må medbringe væskebeholdere op til 100ml. Ellers vil lufthavnspersonalet normalt smide beholderen ud.

Du må ikke tage skarpe genstande som vandrestave og knive med i håndbaggagen og der vil derfor ikke være mulighed for at medbringe vandrestave.

Det er blandt andet tilladt at tage neglesakse og pincetter med i håndbagagen. Ligeledes er det i orden at tage sin skraber med på flyet, forudsat at bladet er indkapslet i plastik. Løse barberblade er dog forbudte.

Rabatordninger

Mindventure har rabatordning hos "LOOW", "Friluftsland" og "Fjeld & Fritid", som du kan drage nytte af:

LOOW: 20% - rabatkoden sendes ved bookning af turen.

Friluftsland: 20% rabat på ikke nedsatte varer ved fremvisning af rejsefaktura og oplysning af aftalenummer: 304126

Fjeld & Fritid (Frederiksborggade 28 og Fjällräven Specialbutik på Kultorvet 7): 20% rabat på ikke nedsatte varer ved fremvisning af rejsefaktura og oplysning af aftalenummer: 264

Fodtøj

Jeg har selv gået med rygsæk i bjerge iført alt lige fra kondisko til hård læderstøvle.

Personligt går jeg hovedsageligt efter 2 ting. Lav vægt og ankelstøtte.

Derfor går jeg nu i en let og sportsagtig støvle fra Meindl, der næsten føles som en sportssko. Sålen er hverken hård eller blød, hvilket gør, at jeg står bedre fast, hvis underlaget er vådt. Den har også en membran, der hjælper til at holde vand ude, men det bekymrer mig ikke rigtigt at få våde fødder, så membranen er mere nice to end need to.

Klipklapperne bruger jeg, når jeg kommer frem til overnatningsstedet, hvis min støvle er blevet våd. På den måde kan støvlerne tørre natten over, og jeg kan få luft til fødderne...

Et par ord om udstyr

Gennem erfaringer med udendørsliv er jeg blevet fan af uld. Det giver god varme, selv når det er fugtigt, lugter sjældent og yder god åndbarhed. Dog er det værd at bemærke at uld, ikke er så holdbart, og varmen kan modarbejde en. Derfor bruger jeg det ikke i vandresokker, hvis der er mere en 15 grader, og jeg skifter til trænings t-shirt, hvis det er en dag med 25 grader eller mere i bjergene.

Den tynde langærmede uld shirt er generelt perfekt til at vandre i, da den giver en jævn varme udover hele overkroppen.

Menneskets varmeudledning fra hovedet og halsen er meget høj. Her er neckwarmeren genial, da den kan bidrage til at holde begge dele varme. Samtidig kan den bruges til at forhindre sved i øjnene.

Jeg vælger normalt rygsæk fra Osprey, da de er de mest specialiserede og jeg sørger for at vælge en model med åndbarhed ved ryggen.

Camelbags er geniale, fordi de sørger for, at man kan have et konstant flow af væske og på den måde begrænse dehydrering.

En kasket (eller andet med en cap) er et meget basalt stykke udstyr. Grunden til jeg syntes, den virker godt, er at den forhindrer sved i mine øjne og samtidig skygger for solen.

Jeg havde de blodigste skavesår mellem benene efter et par regnfulde dage på Aspiraten. Derefter begyndte jeg at bruge tights under mine bukser. Den altoverskyggende fordel er, at tights optager friktionen og man på den måde undgår skavesår. Har man stadig problemer, må vaselinen tages frem:)!

Pandelampen er en utrolig simpel opfindelse, men værdien af at kunne agere i mørket med begge hænder er meget høj.

Pakkelisten

Need to:
 Letvægtsrygsæk til 40 liter eller mindre (gerne med rum til camelbag (god ide med regnslag til rygsæk))
(Let) Trekking-støvle med ankelstøtte (trekking sko uden støtte er muligt, men anbefales ikke)
Drikkeflaske 1 liter
 1 par tykke vandresokker / 1 par tykke sokker
3 par normale vandresokker / 3 par normale sokker
3 par tynde sokker
 Solide vandrebukser (der kan deles i shorts i midten eller mulighed for ventilation)
 Vandreshorts / shorts (hvis dine vandrebukser ikke kan deles)
Tynd kortærmet uld t-shirt / tynd kortærmet t-shirt
Tynd langærmet uld shirt (OBS - Rolf har med til dig, så skal ikke pakkes)!
Tynde lange uld underbukser / tynde lange underbukser
Tyk langærmet uld trøje
Tynd træningst-shirt (evt. polyester)
 Regnjakke (bruges også som windbreaker - gerne med hætte)
 Underbukser
1/2 tights / kort tights (gode mod skavsår (bruges også som badebukser)) fx fusion c3+ løbetights
Kasket (eller noget med en cap)
Pandelampe med batterier
Camelbag 2-3 liter
Pas
 Hævekort
Toilettaske: tandbørste, 50-100ml tandpasta, negleklipper, 100ml solcreme, læbepomade, ørepropper, 1/4 rulle toiletpapir, allergimedicin, evt 50-100ml fugtighedscreme, evt lille 50-100ml alcogel og evt 50-100ml shampoo
Mobiloplader (hvis du ikke har efterladt din mobil i Danmark)
5-10 energibarer, snickers eller lignende
 3 lette pakkeposer til at pakke tøj tørt i rygsækken (kan være normale poser)
1 Mindventure surprise til dig og holdet (noget spiseligt, en leg eller et sjovt indslag. Du ved bedst! Du bestemmer hvornår din surprise pludselig dukker op!)

Nice to:
Medbring gerne: Letvægts klipklapsandal - fx Base Camp Switchback
 Medbring gerne: Uld neckwarmer
Medbring gerne: Gode ​​solbriller - beskytter mod solstråler i bjergene

Rolf medbringer yderligere:
Lille førstehjælpstaske og lidt tensoplast (fleksibel plaster, hvis man skulle få en vabel)
Lille ekstra batteri til mobilopladning med lygtefunktion også
Balaclava i uld

Lav en anmeldelse af dit Mindventure!

Skal udfyldes

 Spar Nord Bank: 9314 2140090363

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Mindventure.dk ApS, Klerkegade 17b 3th, 1308 Kbh K

CVR: 39 62 52 53

Mobil: +45 27 12 78 38