Anbefaling Arkiv | mindventure.dk

Jeg har en oplevelse af, at være i stand til at anskue mig selv og mine udfordringer/muligheder fra flere og, for mig, nye vinkler.
Mit perspektiv er blevet løftet, og jeg kommer hjem med god energi og et stort drive til at arbejde målrettet med mig selv.

Rolf er super dygtig og empatisk, og jeg oplevede i den grad et professionelt menneske, der ville mig det absolut bedste. Det rykkede!

Samtalerene i gruppen gav også rigtig meget, og var dygtigt styret og sammensat.
Gruppen fungerede optimalt og samtalerne med gutterne gav stort udbytte.
Tak for et fedt Mindventure.

/Thomas – viceskoleleder, forfatter og foredragsholder

Med forventningsafstemning som vi skrev inden rejsen nyligt gennemlæst, er det med smil på læben, dyb taknemmelighed, og i opløftet sindstilstand, at jeg kan se tilbage på dette fantastiske marokkanske eventyr sammen med dig, og de andre deltagere.

“Hvad skal jeg prioritere?” og “Hvorfor skal jeg prioritere som jeg gør?” ligger nu meget tydeligere for mig, og jeg føler virkeligt at jeg har fået en masse gode og ikke mindst konkrete redskaber ifht. den videre mentale rejse.

Tak for gode snakke. Tak for din evne til at holde fast når det trængtes, tak for ikke at lægge ordene i min mund men lade mig finde dem selv. Tak for ikke at være bedrevidende og arrogant, én der ville opdrage os med militærisk disciplin, men tværtimod et varmt, engageret og empatisk menneske, som “bare” vil sine deltagere det bedste. Det bliver en tur jeg aldrig glemmer, og jeg glæder mig – men er også lidt skræmt – over at skulle tage fat i næste fase af mit liv.

De varmeste anbefalinger til Rolf og Mindventure herfra!

Jeg føler at jeg har flyttet mig gevaldigt over de seneste 7 dage. Gode snakke og godt selskab i flotte omgivelser gjorde at vi var fokuserede og arbejdede på at flytte os med vores individuelle problemstillinger.

Walk and talk var givende for at holde koncentrationen undervejs.
Det var fedt at kaste sig ud i at tage afsted 5 personer som ikke kendte hinanden, og så finde sammen om at løse problemstillingerne. Det er en rigtig god måde at gøre det på.

Jeg har flyttet mig rigtig langt på den her tur, og er glad for at jeg kastede mig ud i det. Og en stor del af æren tilfalder dig, Rolf for ualmindelig god guidening, nærvær og tålmodighed.

Blandingen af eventyr, natur, fysisk udfoldelse, snakke, godt selskab, og at ha det sjovt sammen, er en perfekt ramme at arbejde med sig selv i. Jeg synes Rolf var god til at skabe flow i turen, fordele snakkene, tage mentale noter, være nysgerrig og opfølgende, og rigtig god at snakke med. Stor thumbs up herfra.

Jeg har fået et langt større udbytte end jeg havde forventet. Du er en kilde til inspiration i din måde at skrue op og ned for kontrol/struktur, og bruge det som redskaber istedet for en handling dikteret af f.eks. utryghed eller vane.

Jeg syntes du har været engageret og oprigtigt interesseret i at kursisterne har fået et udbytte og har flyttet sig. “DET HAR VÆRET ROLFS MÅL” og den enkelte kursists mål. “DET BLEV TIL ET FÆLLES MÅL” kursisterne & Rolf imellem.

Det blev ligeledes gruppens mål at hjælpe den enkelte til at flytte sig hen mod dennes individuelle mål. Det setup har du faciliteret. Rummet omkring selvudvikling har du skabt i form af de fysiske rammer og et mentalt rum. Tak for en god oplevelse. Mit udbytte blev et andet end jeg havde regnet med.

Din sparring undervejs var med til at jeg blev sporet ind på livsværdi & livsmål
Tak for denne gang:)
/Thomas

Mindventure.dk ApS, Klerkegade 17b 3th, 1308 Kbh K

CVR: 39 62 52 53

Mobil: +45 27 12 78 38